Εκδήλωση ολοκλήρωσης 4ου κύκλου και έναρξης 5ου κύκλου του Προγράμματος Mentoring Π.Ι.

Πρόσκληση φοιτητών και αποφοίτων Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην «Εκδήλωση για την ολοκλήρωση 4ου κύκλου (2016-2017)  και έναρξη 5ου κύκλου (2017-2018) του  Προγράμματος Mentoring Πανεπιστημίου Ιωαννίνων»

Ενημερώσου και αξιοποίησε το Πρόγραμμα Mentoring Πανεπιστημίου Ιωαννίνων!

  • Είσαι τελειόφοιτος, μεταπτυχιακός φοιτητής ή νέος απόφοιτος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων;
  • Ετοιμάζεσαι για το επόμενο βήμα στη σταδιοδρομία σου και δεν ξέρεις από που να αρχίσεις;
  • Ξέρεις ποιος είναι ο τομέας που θέλεις να δραστηριοποιηθείς επαγγελματικά αλλά σου λείπουν σημαντικές πληροφορίες;

Αυτά και άλλα πολλά θέματα που αφορούν την επαγγελματική και εκπαιδευτική σου ανάπτυξη μπορείς να συζητήσεις με τον Μέντορά σου, έναν έμπειρο επαγγελματία που δραστηριοποιείται στον τομέα του ενδιαφέροντός σου με τη συμμετοχή σου στο Πρόγραμμα Mentoring Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους απόφοιτους, τελειόφοιτους και μεταπτυχιακούς φοιτητές του Π.Ι. ως καθοδηγούμενους (Mentees) και σε επαγγελματίες, επιχειρηματίες με πλούσια επαγγελματική εμπειρία ως Μέντορες (Mentors).

Σε προσκαλούμε στην Εκδήλωση για την ολοκλήρωση 4ου κύκλου (2016-2017) και έναρξη 5ου κύκλου (2017-2018) του Προγράμματος Mentoring Π.Ι., η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου 2017 & ώρα 6.00 μμ στην Αίθουσα Συγκλήτου (2ος όροφος, Μεταβατικό Κτίριο) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Η συμμετοχή σου στην Εκδήλωση θα σου προσφέρει την ευκαιρία να ενημερωθείς πληρέστερα για το Πρόγραμμα Mentoring Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, να δηλώσεις συμμετοχή ως καθοδηγούμενος/η (Mentee) του 5ου κύκλου, (2017-2018), ο οποίος ξεκινά ταυτόχρονα με την ολοκλήρωση του 4ου κύκλου, (2016-2017) καθώς και να παρακολουθήσεις τις παρουσιάσεις και τις εμπειρίες Μεντόρων και Mentees.

Πληροφορίες για το Πρόγραμμα Mentoring Πανεπιστημίου Ιωαννίνων είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο του Προγράμματος http://mentoring.dasta.uoi.gr.

Σε περιμένουμε!
Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας
Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Comments are closed.