Εκδήλωση ολοκλήρωσης του Προγράμματος Mentoring Π.Ι. 2017

Άλλος ένας κύκλος επιτυχούς εφαρμογής του Προγράμματος Mentoring Π.Ι. ολοκληρώθηκε με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 6 Οκτωβρίου στην αίθουσα Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Πρωταγωνιστές ήταν οι συμμετέχοντες Mentors και Mentees, που κατάφεραν να είναι μαζί μας και που με τη δύναμη των εμπειριών τους οδηγούν το Πρόγραμμα Mentoring Π.Ι. σε νέα μονοπάτια δημιουργικών συνεργασιών για ακόμα περισσότερους ωφελούμενους.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΠΙΝΔΟΣ ΑΠΣΙ Κοτόπουλα Πίνδος για την πολύτιμη υποστήριξη που προσέφερε στο Πρόγραμμά μας και τη δέσμευσή της για συνέχιση αυτής και στον 5ο κύκλο για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018. Καλωσορίζουμε τον ΕΛΠΕ Όμιλος Εταιρειών που πίστεψε στην αξία και τη δυναμική του Προγράμματος Mentoring Π.Ι. εντάσσοντάς το στα προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υποστηρίζει. Ευχαριστούμε το Grand Serai Congress & Spa, Ioannina, που υπήρξε υποστηρικτής φιλοξενίας της τελικής εκδήλωσης του 4ου κύκλου του Προγράμματος και έδωσε τη δυνατότητα σε Μέντορες μας να είναι κοντά μας.

Η περίοδος αιτήσεων για τον 5ο κύκλο του Προγράμματος Mentoring Π.Ι. είναι ανοικτή.

Comments are closed.