Μήπως χρειάζεσαι ένα Μέντορα;

Πρόσκληση φοιτητών και αποφοίτων Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

στην Εκδήλωση «Μήπως χρειάζεσαι ένα Μέντορα;» του Προγράμματος Mentoring Πανεπιστημίου Ιωαννίνων»

Ενημερώσου και Αξιοποίησε το Πρόγραμμα Mentoring Πανεπιστημίου Ιωαννίνων!
– Είσαι τελειόφοιτος, μεταπτυχιακός φοιτητής ή νέος απόφοιτος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων;
– Ετοιμάζεσαι για το επόμενο βήμα στη σταδιοδρομία σου και δεν ξέρεις από που να αρχίσεις;
-Ξέρεις ποιος είναι ο τομέας που θέλεις να δραστηριοποιηθείς επαγγελματικά αλλά σου λείπουν σημαντικές πληροφορίες;
Αυτά και άλλα πολλά θέματα που αφορούν τη διαχείριση της σταδιοδρομίας σου μπορείς να συζητήσεις με τον Μέντορά σου, έναν έμπειρο επαγγελματία που δραστηριοποιείται στον τομέα του ενδιαφέροντός σου με τη συμμετοχή σου στο Πρόγραμμα Mentoring Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους απόφοιτους, τελειόφοιτους, μεταπτυχιακούς φοιτητές και υπ. διδάκτορες του Π.Ι. ως καθοδηγούμενους (Mentees) και σε επαγγελματίες, επιχειρηματίες με πλούσια επαγγελματική εμπειρία ως Μέντορες (Mentors).

Σε προσκαλούμε στην Εκδήλωση «Μήπως χρειάζεσαι ένα Μέντορα;» για την ολοκλήρωση 5ου κύκλου (2017-2018) και έναρξη 6ου κύκλου (2018-2019) του Προγράμματος Mentoring Π.Ι., η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12 Οκτωβρίου 2018 & ώρα 6.00 μμ στην Αίθουσα Συγκλήτου ( 2ος όροφος, Μεταβατικό Κτίριο) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Η συμμετοχή σου στην Εκδήλωση θα σου προσφέρει την ευκαιρία να ενημερωθείς για το Πρόγραμμα Mentoring Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, να δηλώσεις συμμετοχή ως καθοδηγούμενος/η (Mentee) του 6ου κύκλου, (2018-2019), ο οποίος ξεκινά ταυτόχρονα με την ολοκλήρωση του 5ου κύκλου, (2017-2018) καθώς και να παρακολουθήσεις τις παρουσιάσεις και τις εμπειρίες Μεντόρων και Mentees.

Πληροφορίες για το Πρόγραμμα Mentoring Πανεπιστημίου Ιωαννίνων είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο του Προγράμματος: http://mentoring.dasta.uoi.gr

Σε περιμένουμε!
Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας
Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Comments are closed.