Ομαδική Συνάντηση Μεντόρων (Mentors)

Είναι χαρά μας να καλωσορίσουμε τους Μέντορες του Προγράμματος Mentoring Π.Ι., την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Ανθρώπους που επιθυμούν να μοιραστούν γνώσεις και εμπειρίες που απέκτησαν κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής τους διαδρομής με τους νέους μας σε μια δυναμική προσπάθεια καθοδήγησης και ενδυνάμωσής τους.

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, αποσκοπώντας στην ενδυνάμωση των εθελοντών Μεντόρων που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Mentoring Π.Ι., οργανώνει την «Ομαδική Συνάντηση Μεντόρων», η οποία θα λάβει χώρα την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017, στις 6.00 μμ, στην Αίθουσα Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Σκοπός της Συνάντησης είναι η εκπαίδευση των Μεντόρων στις αρχές και τη φιλοσοφία του mentoring και στη διαχείριση της σχέσης τους με τους καθοδηγούμενούς τους (mentees).

Την εκπαίδευση των Μεντόρων θα πραγματοποιήσει o κος Δερλώπας Άγγελος, Ιδρυτής της «Positivity», Πρόεδρος ICF Greece, η κα Δρ Σοφία Πρωτόπαπα, Διευθύντρια του Γραφείου Επαγγελματικής Ανάπτυξης & Σταδιοδρομίας του Hellenic American College και η κα Έφη Γερωνυμάκη, Υπεύθυνη της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Αναπληρωτής Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Καθηγητής Τριαντάφυλλος Αλμπάνης.

Comments are closed.