Στιγμιότυπα από την «Ομαδική Συνάντηση των Μεντόρων»

Μοιραζόμαστε μαζί σας μερικά στιγμιότυπα από την «Ομαδική Συνάντηση των Μεντόρων» στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και τη συνάντησή τους με τους mentee τους, η οποία ακολούθησε.

Στους Μέντορες δόθηκε η δυνατότητα να εκπαιδευτούν στις αρχές του mentoring και στη διαχείριση της σχέσης τους με τους mentees τους, αλλά και να συμμετέχουν σε ένα διάλογο για το ρόλο και τη συμβολή του Μέντορα στην ενδυνάμωση των νέων πτυχιούχων στην πορεία της επαγγελματικής τους ανάπτυξης. Οι Μέντορες εξέφρασαν την ευχαρίστησή τους για την πρόσκληση που έλαβαν από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων για συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Mentoring Π.Ι. τονίζοντας την ανάγκη συνέχισης δυναμικών και επωφελών συνεργασιών μεταξύ της τοπικής και της ευρύτερης κοινωνίας και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ευχαριστούμε όλους τους Μέντορες που προσφέρουν τον πολύτιμο χρόνο και την εμπειρία τους στους νέους μας, την κα Δρ. Σοφία Πρωτόπαπα που δούλεψε μαζί μας για την προετοιμασία του πολυσέλιδου «Οδηγού για Mentors», και τον κο Δερλώπα Άγγελο, Πρόεδρο ICF Greece για την εκπαίδευση των Μεντόρων μας.

Ευχαριστούμε και τον Υποστηρικτή μας για το Πρόγραμμα Mentoring Π.Ι. για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος, την Ηπειρώτικη Εταιρεία ΠΙΝΔΟΣ

Δείτε τα στιγμιότυπα εδώ

Comments are closed.